Read Koko i duhovi by Ivan Kušan Free Online


Ebook Koko i duhovi by Ivan Kušan read! Book Title: Koko i duhovi
The author of the book: Ivan Kušan
ISBN 13: No data
Language: English
Edition: Znanje d.d. Zagreb
Date of issue: 2007
ISBN: No data
Format files: PDF
The size of the: 31.15 MB
City - Country: No data
Loaded: 1159 times
Reader ratings: 4.4

Read full description of the books:Uzbudljive i napete romane o dječaku Koku i njegovim prijateljima pročitale su već brojne generacije, a s velikim zanimanjem čitaju ih i današnja djeca. Lako je po danu, ali kako ti je noću? Jesi li kad ustao i provirio kroz prozor u dvorište? Koko je učinio upravo to i suočio se s tajanstvenim sjenama i uzbudljivim događajima. U vrtlog uzbuđenja povest će i svoje prijatelje, Zlatka i Božu, a u spašavanju svoje sestrice Marice iz ruku otmičara morat će pokazati svu svoju hrabrost i domišljatost. Kako se Koko snašao u tim nevjerojatnim pustolovinama, pročitaj u ovoj knjizi o duhovima…


Download Koko i duhovi PDF Koko i duhovi PDF
Download Koko i duhovi ERUB Koko i duhovi PDF
Download Koko i duhovi DOC Koko i duhovi PDF
Download Koko i duhovi TXT Koko i duhovi PDFRead information about the author

Ebook Koko i duhovi read Online! Ivan Kušan rođen je 1933. godine u Sarajevu. Školovao se te živio i radio u Zagrebu. Akademski je slikar. Radio je kao urednik na RTV Zagreb i u "Telegramu", bio je dramaturg u Zagreb-filmu, urednik u "Školskoj knjizi" te redoviti profesor Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Uređivao je časopis "Most" i knjižnice "Znanja" i "Školske knjige". Autor je mnoštva drama, filmskih scenarija, radio i televizijskih drama, romana, priča, eseja i kritika. Sastavio je nekoliko antologija. Priredio je dvije samostalne izložbe. Djela su mu prevođena na više stranih jezika.

Objavio je knjigu drama Svrha od slobode, romane Uzbuna na zelenom vrhu, Razapet između, Koko i duhovi, Domaća zadaća, Zidom zazidani, Zagonetni dječak, Lažeš, Melita, Toranj, Koko u Parizu, Naivci, Ljubav ili smrt, Koko u Kninu, a priče, putopisne i parodijske proze Trenutak unaprijed, Veliki dan, Promišljeni dugi gnjev, Prerušeni prosjak, 100 najvećih rupa te Knjigu za mlade i stare.

Izvedene drame: Spomenik Demostenu, Toranj, Svrha od slobode, Vaudeville, Čaruga, Psihopati, Rupa za udaju, Ljepotica i zvijer, Narodni glas, Lažeš, Melita te adaptacija romana Naivci. Neizvedene drame: Lažna barunica, Balvansko kolo, Čista posla, TV-scenariji: Dvadeset slavnih, Sopzilj.

Prevodio je Hartea, Saint-Exupéryja, Tolstoja, Maupassanta, Čehova, Twaina, Solženjicina, Ionescoa... Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada.

Preminuo 20.11.2012. u 80. godini života.


Reviews of the Koko i duhovi


DAVID

An interesting book, Hard to tear down

HUGO

One of the best books

GRACIE

Put it on the toilet paper! or the fireplace!

JAMIE

All right, quick download.

NIAMH

One breath reads!
Add a comment
Download EBOOK Koko i duhovi by Ivan Kušan Online free

PDF: koko-i-duhovi.pdf Koko i duhovi PDF
ERUB: koko-i-duhovi.epub Koko i duhovi ERUB
DOC: koko-i-duhovi.doc Koko i duhovi DOC
TXT: koko-i-duhovi.txt Koko i duhovi TXT