Read Tihi gradovi by Goran Skrobonja Free Online


Ebook Tihi gradovi by Goran Skrobonja read! Book Title: Tihi gradovi
The author of the book: Goran Skrobonja
ISBN 13: 9788674366516
Language: English
Edition: Laguna
Date of issue: 2007
ISBN: 8674366511
Format files: PDF
The size of the: 897 KB
City - Country: No data
Loaded: 1884 times
Reader ratings: 7.3

Read full description of the books:Priča „O vukovima i ljudima“ je uzbudljiv triler sa beogradskog asfalta, čiji su protagonisti: policajci, kriminalci i – vukodlaci. „Lako je biti bog“ je londonska SF povest koja uvodi preparat čijim ubrizgavanjem „u venu postaje Šiva ili neko drugo božanstvo uništenja“. „Crveno nebo nad poljima ilovače“ svojevrsni je vestern smešten u jedan od gradova Srbije iznurenih „belom kugom“. Priroda grada u kome se odvija zastrašujuća i potresna priča „U 5 i 15 za Nekropolis“ jasna je već iz njegovog imena. Sa istom onom lakoćom i zrelošću s kojima se kreće kroz najrazličitije žanrove, Goran Skrobonja opisuje najrazličitije gradove kojima je jedino zajedničko – tišina upečatljivog utiska koji ostaje čitaocu nakon svake priče. A kada pomisli da je s knjigom završio, ona ga sama od sebe zove na novu dozu uzbuđenja, humora i autentične jeze – na novo čitanje. Zbog svega toga, Tihi gradovi su do sada najbolje delo majstora srpske žanrovske proze.


Download Tihi gradovi PDF Tihi gradovi PDF
Download Tihi gradovi ERUB Tihi gradovi PDF
Download Tihi gradovi DOC Tihi gradovi PDF
Download Tihi gradovi TXT Tihi gradovi PDFRead information about the author

Ebook Tihi gradovi read Online! Goran Skrobonja je rođen 28.03.1962. godine u Beogradu. Diplomirao je 1985. na beogradskom Pravnom fakultetu. Od 1986. pa do danas bavio se profesionalno spoljnom trgovinom i bio na rukovodećim funkcijama u kompanijama „Simpo“ Vranje, „ICN-Galenika“, „Terra Trade“, „Decotra Engineering“ i „HIP-Petrohemija“, da bi od 2009. postao generalni sekretar Srpskog udruženja izdavača i knjižara (SUIK) iz Beograda. Takođe, od 1990. godine, Goran Skrobonja je imenovani stalni sudski tumač za engleski jezik pri Okružnom sudu u Beogradu.
Prva Goranova priča koja se pojavila u nekoj zvaničnoj publikaciji bila je „Poklon s neba“ koju je objavio zagrebački časopis Sirius u svom broju 134 (jul 1987). Od tada, on je objavio brojne kratke priče, novele i romane, preveo hiljade i hiljade stranica vrhunske žanrovske književnosti s engleskog jezika i kao izdavač objavio neka od ključnih dela koja se mogu uvrstiti u žanrove horora i naučne fantastike.

Goran Skrobonja živi i radi u Beogradu. Oženjen je (supruga Dragana) i ima dve kćerke (Aleksandru i Teodoru).


Reviews of the Tihi gradovi


GEORGE

Phone number need to drive to protect against robots I wrote the number and downloaded no problems.

TOBY

A book that leaves a whole bunch of emotions after reading

JULIA

Strongly recommend

ELLIOTT

Interesting and nontrivial story

MILLIE

Rarely do the books make me cry, but this one could.
Add a comment
Download EBOOK Tihi gradovi by Goran Skrobonja Online free

PDF: tihi-gradovi.pdf Tihi gradovi PDF
ERUB: tihi-gradovi.epub Tihi gradovi ERUB
DOC: tihi-gradovi.doc Tihi gradovi DOC
TXT: tihi-gradovi.txt Tihi gradovi TXT